Nieuws

Vacature 'Ervaren vakman GWW'

05-02-2018
Hazebroek & Tamerus Wegenbouw B.V. is op zoek naar een 'Ervaren vakman GWW'. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een allround GWW bedrijf en herken je jezelf in de omschrijving van de vacature, laat het ons dan snel weten!
Lees verder »

Update audit CO²-prestatieladder

17-01-2018
De audit van de CO²-prestatieladder heeft inmiddels plaatsgevonden. Er zijn enkele (kleine) bevindingen geconstateerd die binnen enkele weken opgelost dienen te worden. Na de opvolging van de audit verwachten we dan ook op korte termijn het certificaat te kunnen behalen.
Lees verder »

CO²-prestatieladder

27-11-2017
Op maandag 04 december 2017 zal er bij Hazebroek & Tamerus Wegenbouw B.V. een audit plaatsvinden van de CO²-prestatieladder.

Voor meer informatie over hoe wij de CO²-prestatieladder implementeren in ons bedrijf, verwijzen wij u graag naar ons jaarverslag.

Klik hier voor ons jaarverslag
Lees verder »

Hazebroek & Tamerus Wegenbouw BV heeft ook een Milieucertificaat!

12-09-2017
Per 7 september 2017 zijn wij in het bezit van een Certificaat voor ons Milieumanagementsysteem volgens de norm NEN-EN-ISO 14001:2015

ISO 14001 beschrijft kernelementen voor het opzetten, het implementeren, het onderhouden en het continue verbeteren van een milieuzorgsysteem. Ons KAM-handboek formuleert milieubeleid, het legt de milieuaspecten en mogelijke milieueffecten vast, het stelt milieudoelstellingen vast en beschrijft programma's die zorgen voor het implementeren van het milieubeheersysteem. Alles is gericht op een continue verbetering van milieuprestaties.
Lees verder »

Wagen- en machinepark

21-03-2017
Om ons werk goed te kunnen realiseren, hebben wij de beschikking over tal van auto's en  machines. Hierbij een greep uit ons wagen- en machinepark.
Lees verder »

Tour 2016

27-06-2016
De Tour de France begint zaterdag 2 juli a.s. Ook dit jaar is er weer een Tourpoule! Zin om mee te doen? Vul de poule in en mail het formulier naar mtamerus@hotmail.com.
Opsturen of afgeven op de zaak is natuurlijk ook goed!  

De tussenstanden tijdens de Tour zullen hier worden doorgegeven.
Lees verder »

Herinrichting Kruiden Nieuwerkerk aan den IJssel

15-02-2016
Begin februari 2016 is Hazebroek & Tamerus Wegenbouw B.V. in opdracht van de Gemeente Zuidplas begonnen aan een groot project: het compleet herinrichten van de Kruidenbuurt in de wijk Zuidplas te Nieuwerkerk aan den IJssel. 
Lees verder »

Bedrijfsbezoek

07-12-2010
Het college B. & W. van Gemeente Zuidplas komt samen met het bestuur van ondernemersvereniging VION bij ons op bedrijfsbezoek. Tijdens deze (vooral gezellige) bijeenkomst hebben we verteld over het verleden, een schets gemaakt van. de huidige situatie en onze visie gegeven op de toekomst.
Lees verder »

Certificering

25-05-2010
DNV (Det Norske Veritas Certification BV) voert periodieke audits uit i.v.m. onze certificering VCA** en het NEN-EN-ISO 9001-certificaat. Resultaat: Geslaagd